Intra in cont

Despre noi

PeakSport este o marca de echipament sportiv din Asia, care a inceput de curand expansiunea la nivel mondial. Cotata la 1,5 miliarde de USD la Bursa din HongKong, compania imbraca azi 14 Comitete Nationale Olimpice ( Belgia, Brazilia, Slovenia, Noua Zeelanda, Romania, Ukraina etc ), Nationalele de Baschet ale Germaniei, Australiei, Serbiei etc., Nationalele de Volei ale Serbiei, Romaniei etc, precum si numerosi jucatori de baschet din NBA : Tony Parker, Dwight Howard, Shane Battier, Beno Udrih, George Hill, Milos Teodosic sau Matthew Dellavedova.

PeakSport detine la ora actuala la nivel mondial peste 8000 de magazine in 110 tari.

SportLife este distribuitorul exclusiv al marcii PeakSport in Romania, Ungaria si Bulgaria. SportLife are o experienta de peste 17 ani in domeniul distributiei de echipamente si materiale sportive dedicate cluburilor si colectivitatilor sportive.

Dintre partenerii nostri: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Volei, Federatia Romana de Baschet, Federatia Romana de Gimnastica Ritmica etc.

Cu stima
Echipa PEAK SPORT.

PARTENERI PRINCIPALI

COMITETUL OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN

FEDERATIA ROMANA DE VOLEI

U-BT CLUJ-NAPOCA BASKETBALL TEAM

SEPSI-SIC BASKETBALL TEAM

DYNAMITE FIGHTING SHOW

ROMINA FILIP - ROMANIAN NATIONAL BASKETBALL PLAYER

MILOS TEODOSIC - NBA PLAYER

LOUIS WILLIAMS - NBA PLAYER

BRASIL OLYMPIC COMITEE

Cos de cumparaturi
Inchide

Niciun produs în coș.

Politica de utilizare cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a imbunatatii experienta ta pe site. Navigand pe acest site, esti de acord cu politica noastra referitoare la cooki-uri si tehnologii similare.